Magamról

Szia! A nevem Schreiber Gábor!

19 évesen 58 kg-osan mentem le először fitnesz terembe, nem egészen éreztem jól magam a bőrömben. Változni akartam.
A fekvenyomó padon nem bírtam el a rudat, meg is kérdezték a barátaimtól, hogy ő meg mit keres itt? De nem foglalkoztam senkivel, csak csináltam. Volt egy célom.
Szép lassan jöttek fel a kilók, 22 éves koromra már 70 kg körül voltam, sportos-szálkás testalkattal.

Időközben elvégeztem az IWI-nél a Testépítő- személyi edző képzéseket, ahol kiváló tanáraimtól sok mindenre választ kaptam. Azóta is folyamatosan fejlesztem a tudásom, amihez immár 9 év tapasztalata is társul. Ezzel a tudással, kidolgozott, kipróbált és bevált hatékony edzésmódszerekkel szeretnék segíteni azoknak, akik változtatni szeretnének testükön, életmódjukon, hogy a lehető leggyorsabban érjék el a kitűzött célt.

Az edzéseket a 13. kerület Váci út 28 szám alatt található Brill sportcentrumban tartom, igény esetén szabadtéren.

En1

Nem azt mondom, hogy változz meg, csak változz át annyira, hogy jól érezd magad a bőrödben, és meglátod egész más lesz a kisugárzásod, a viselkedésed és ezáltal sokkal jobb dolgokat vonzol magadhoz. Működik! Tudom. Mára az a kissrác, aki a történet elején szerepel, másoknak segít átváltozni, nagyon szeretem ezt csinálni, a hivatásom a szenvedélyem. Én jól érzem magam a bőrömben, csodálatos érzés, imádom az életem és szeretném, ha TE is megtapasztalnád ezt az állapotot.

Nézd meg azokat, akiknek már sikerült: klikk Átváltozások klikk

A weboldal célja, hogy folyamatosan hasznos információkkal lássalak el alakformálással és egészséges életmóddal kapcsolatban, illetve hogy kapcsolatba tudj lépni velem, ha fogyni, hízni, izmosodni szeretnél.
Bármi is legyen a célod, fordulj hozzám bizalommal. Együtt, céljaidat, igényeidet, figyelembe véve, egyénre szabott edzéstervvel és étrenddel, tudatos edzésmódszerrel, eredményesen érjük el a kitűzött célt.

Kapcsolat